Falmatrica "Színes elefántok" 70x60 cm

Nincs értékelés
samolepiaca tapeta dekoracna samolepka na stenu nalepka farebne kvetinove slony interierovy dizajn dekoracia nahlad stylovydomov
3 700 Ft –11 %

A falmatricák minden helyiségbe alkalmasak, amelyeket fel szeretne dobni. Falra és bútorra egyaránt ajánlott. Kiválóan tartanak sima felületen és megbirkóznak a szemcsés vakolattal is. 

Színes fali matrica virágos elefántokkal díszített motívummal, amely otthoni belső megjelenését megvilágosítja. A csomag két nagyobb elefántot és két kisebb elefántot tartalmaz.

3 300 Ft
Jelenleg elfogyott

Méret: 70 x 60 cm

Csomagolás mérete: 60 x 35 cm

Anyag: PVC

A matrica vízzel tisztítható és kiválóan tart különböző felületeken és bútoron.Klasszikus matricaként kell felragasztani, hordozható fóliával kell felragasztani és a ragasztáshoz nem szükséges semmilyen külön ragasztó.Tapétaként, hordozható fóliával kell felragasztani és a ragasztáshoz nem szükséges semmilyen külön ragasztó. Kiválóan tart minden sima felületen (fa, üveg, fém) és  vastagabb vakolaton is.

A matrica négy különálló elefántból áll, így a végső méret és elrendezés rajtad múlik. A dekoratív fali matricák kreativitásuk és könnyű alkalmazásuk miatt a belsőépítészet jelenségévé váltak.

Kategória: Dekoratív fal matricák
Garancia: 2 év
A tétel elfogyott…