Falmatrica"Gyerek méter - Dzsungel" 108x57 cm

Akció
43 értékelés
4 800 Ft –30 %
detska samolepka na stenu samolepiaca tapeta dekoracna nalepka pre deti detsky meter dzungla zvieratka nahlad stylovydomov
4 800 Ft –30 % 3 350 Ft
Raktáron - azonnal szállítandó (>10 db)
Várható kézbesítés:
7.7.2022
Szállítási lehetőségek

Falmatrica "Gyermekmérő - Dzsungel" gyerekeknek. A díszítés mellett a matrica mérőként is szolgál, amin láthatod, milyen gyorsan nőnek a gyerekeid. Ezzel a matricával egy kicsit hangulatosabb lesz a gyerekszobája, és sokkal jobban érzem magam benne.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A matrica több részből áll a könnyebb ragasztás érdekében (mérő, állatok, kiegészítő matricák), klasszikus matricához hasonlóan ragasztják.

A mérő 70-170 cm tartományban van.

A matrica végső kialakítása és mérete rajtad múlik. Ragaszthatod a sablon szerint (57x108 cm), saját fantáziád szerint vagy az egyes részeket különböző helyekre ragaszthatod.

Teljes méret: 57x108 cm

Csomag mérete: 90 x 30 cm

Anyaga: PVC

A matrica felragasztásához nincs szükség további ragasztóra. Alkalmas ajtókhoz vagy bútorokhoz is, jól tapad bármilyen sima felületen (fa, üveg, fém) és vastagabb vakolatú falakon is. Könnyen felvihető, akár klasszikus matricaként, akár tapétaként transzferfóliával, amit szükség esetén a csomag tartalmaz.

Info - ako lepiť samolepky HU tyrkys

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gyerekmérők
Garancia: 2 év

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés