Matrica Fekete labrador

 • Alkalmas kül- és beltérre
 • Könnyen felvihető és eltávolítható nyomok hagyása nélkül
 • Egyedi szövegopció – ideális kutyája nevéhez
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Matrica szöveg ?
11 950 Ft 2 950 Ft 2 950 Ft-tól
Elérhetőség: Raktáron - azonnal szállítandó Raktáron - azonnal szállítandó Kérjük, válasszon változatot
Várható kézbesítés:
21.6.2024 21.6.2024 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
Matrica Fekete labrador
Matrica Fekete labrador
PIPPER. EcoPrints™
A PIPPER.HU e-shop előnyei | 24 órán belül szállítjuk. Több mint 1000 darab raktáron. Ingyenes házhozszállítás 25.000 Ft-tól. Több mint 50 000 elégedett ügyfél. 30 nap az áru visszaküldésére.

Termék részletes leírása

A labrador retriever a határtalan öröm, hűség és alkalmazkodóképesség szinonimája. A világon az egyik legnépszerűbb fajta, barátságos szemével és állandóan csóváló farkával hamar elnyeri mindenki szívét. Szerető természetükkel és kíméletlen játszani vágyukkal a labradorok olyan családok szerves részévé válnak, akik nem csak kutyát, hanem igazi családtagot is keresnek. Intelligenciájuk és tanulékonyságuk ideális társakká teszik őket mindenféle tevékenységhez, a családi kirándulásoktól a terápiás munkákig. A labrador olyan kutya, amely minden napját feldobja pozitív energiájával, és szeretetet és boldogságot hoz az életébe.

 

Különlegessé kell tennie egy sarkot kutyája számára, vagy azt szeretné, hogy az autója tükrözze a kutyák iránti szeretetét?

Tartós fehér monomer vinilből készült fali vagy autómatricánk a tökéletes megoldás. Nemcsak stílust ad, de időjárásálló is, így gondoskodik arról, hogy szeretetének kifejezése mindaddig fennmarad, ameddig kötődik a kutyájához.

Aggódik, hogy a matrica felragasztása vagy eltávolítása károsítja a felületet?

Matricáinkat úgy terveztük, hogy könnyen felhelyezhetők és később eltávolíthatók legyenek anélkül, hogy nyomot hagynának vagy károsítanák a felületet. Élvezze a gondtalan dekorációt, amely alkalmazkodik az Ön igényeihez.

Szeretné, ha otthona vagy autója kitűnhetne egy egyedi dekorációval, amely kifejezi személyiségét?

Saját szöveggel, például kutyája nevével vagy egy rövid mondattal, például "Itt alszom" matricáinkkal személyre szabható, biztos lehet benne, hogy dekorációja igazán különleges lesz. Tegye otthonát vagy autóját egyediségének tükre, és ossza meg kutyája iránti szeretetét a világgal. Kérjük, írja be a szöveget a kosár 3. lépésében található megjegyzésbe "Információ Önről", vagy küldje el nekünk e-mailben az info@pipper.hu címre.

 

Anyaga: monomer fehér vinil szürke ragasztóval
Mérete: 15 cm vagy 60 cm
A kutya nevét tartalmazó matrica mérete magának a névnek a hosszától függ. A név így kapott mérete arányosan igazodik a kiválasztott matricamérethez.
Elhelyezés: Fal, bútor, csempe, autó.
A matrica színes falra is alkalmas.
A matrica fehér szegéllyel rendelkezik.

 

Biely matný vinyl HU

 

A szürke ragasztóval ellátott fehér matt vinil előnyei:

 • Jó nyomtatási minőség: Tiszta és matt felületet biztosít digitális nyomtatáshoz, kiváló eredménnyel.
 • Szürke ragasztó: A nagyobb átlátszatlanságú ragasztó segít lefedni azokat az aljzatokat, amelyekre a vinilt felhordják, így jobb elfedést biztosít a nem kívánt felületeken.
 • Könnyű felhordás: Öntapadó tulajdonságai egyszerűvé teszik az alkalmazást, időt és munkaerőt takarítanak meg.
 • Rugalmasság: Alkalmas sík vagy enyhén ívelt felületekre.
 • Vízállóság: Vízálló, így kültéren és magasabb páratartalmú helyiségekben is használható.
 • Elhelyezés: fehér és színes fal, sima és durva szemcsés vakolat, bútor, csempe

 

Latex nyomtatás

 • Miben különbözik a HP Latex tinták?
  A HP latex tinták valóban környezetbarátak. Maguk a tinták legfeljebb 65%-ban vízből állnak. Nem tartalmaznak levegőt szennyező anyagokat és oldószereket, nem éghetőek és nem gyúlékonyak. Nem bocsátanak ki ózont, nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. A tintatartályok könnyen újrahasznosíthatók, és az újrahasznosításhoz nincs szükség különleges kezelésre.
 • Mit tartalmaznak a HP latex tinták?
  Minden csepp tinta három kulcselemet tartalmaz:
  • Folyékony tintahordozó (víz, lágyító és nedvesítőszer)
  • Pigment
  • Latex polimer

Latex - do popisu produktu - HU

 

Amit tudnia kell a PIPPER EcoPrints™ matricák ragasztása előtt:

 • A felületnek száraznak és tisztának kell lennie: A matrica felhordása előtt győződjön meg arról, hogy a fal teljesen száraz és szennyeződésmentes. Újonnan festett fal után várjon legalább 3-4 hetet.
 • Ügyeljen a falfesték típusára: Kerülje a latex vagy mosható festékek használatát, amelyek csökkenthetik a matricák tapadását.
 • Nagy kör alakú matricák esetén: Jobb, ha a matricát egy másik személy segítségével ragasztja fel az egyenletes tapadás érdekében.
 • Simító használata: Sima falakon simítóval távolítsa el a légbuborékokat. Vastagabb falakon ne használjunk simítót, hogy elkerüljük a matrica sérülését, különösen a durva szemcsés vakolatokon, a simítás helyett érdemes a matricát lenyomni.
 • Kisebb matricák: Egyszerűen és segítség nélkül felhelyezhetők.
 • Alkalmas felületek: A matricák alkalmasak sima felületekre, mint például üveg, fém, fa, vakolat és műanyag, valamint vastagabb vakolatra is, feltéve, hogy nem porosak.
 • Bakelit matricák esetén: Ügyeljen arra, hogy ne ragassza fel a matricák egyes részeit. Ha ez megtörténik, óvatosan húzza szét őket.
 • Gekko-tex textil matricákhoz: Az anyag rugalmasabb és lehetővé teszi a matrica könnyű felragasztását.

 

Ne feledje: a megfelelő előkészítés és felhordás a kulcsa a matricák tökéletes megjelenítésének.

 További információkért és részletes útmutatásért tekintse meg a PIPPER EcoPrints™ matricák felhordásáról szóló blogcikket.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Falmatricák
Jótállás: 5 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: