A PIPPER. EcoPrints™ matricák megfelelő felhordása

 

 

Szia kedves barátom és lakberendező szerelmese!

Ma lépésről lépésre szeretnék bemutatni a PIPPER. EcoPrints™ matricáink legmegfelelőbb felhordásának módját, legyenek azok nagy kör alakú minták vagy kisebb díszítőelemek. Ha követi ezeket a lépéseket, akkor a fala pontosan úgy fog kinézni, ahogy elképzelte.

 

Felületi feltételek és színtípusok a falon (minden típusú matricára vonatkozik)

  • Száraz és tiszta felület: Nem számít, hogy nagy vagy kicsi matricát ragasztunk fel, a felületnek, amelyre felragasztjuk, száraznak és tisztának kell lennie. A falfestés után javaslom várni 3-4 hetet a matrica felhelyezése előtt.
  • Megfelelő falfestéktípusok: Ügyeljen arra, hogy a falon lévő festék ne tartalmazzon latexet vagy hasonló anyagokat, amelyek csökkenthetik a matricák tapadását. A mosható festékkel festett falakon a matricák tapadási problémái lehetnek.

 

Nagy kör alakú matricákhoz

  • Elkészítés: Nagy kör alakú matricák ragasztásánál javaslom egy második személy segítségét. Ez biztosítja az egyenletes és sima alkalmazást.
  • Simítóval: Sima falak esetén simítóval simítsa el a matricát és távolítsa el a légbuborékokat. Vastagabb falakon jobb, ha nem használunk simítót, hogy elkerüljük a matrica sérülését.

 

Kisebb matricákhoz

  • Egyszerű felvitel: Kisebb matricákat magad is felragaszthatsz. Durva szemcsés vakolatra történő ragasztásnál a simogatás helyett a préselést javaslom.

 

Megfelelő felületek

A PIPPER. EcoPrints™ matricák minden sima felületre alkalmasak, mint például üveg, fém, fa, vakolat és műanyag.
A vastagabb vakolatra is rátapadhatnak, de fontos, hogy a felület ne legyen poros.

 

Tippek vinil és szövet matricák ragasztásához

  • A bakelit matricáknál ügyeljen arra, hogy a matricák egyes részei ne tapadjanak össze. Ha mégis megtörténik, óvatosan és lassan hámozzuk le őket. A gyors húzás a bakelit megnyúlását és a matrica sérülését okozhatja.
  • A Gekko-tex textilanyagnál nem okoz nagy gondot az egyes részek ragasztása, ez az anyag rugalmasabb és lehetővé teszi helyről-helyre ragasztását.

 

Ne feledje, hogy a PIPPER. EcoPrints™ matrica tökéletes megjelenésének kulcsa a megfelelő felhordás és előkészítés. Kíváncsian várom, hogyan elevenednek meg terei dekorációink segítségével. Ne felejtsen el küldeni nekünk fotókat a gyönyörűen díszített falairól!

Jó ragasztást és virágozzon otthona szépségben és stílusban!