AKCIÓ! Válasszon három (2+1) jelzésű falmatricát és automatikusan megkapja tőlünk a legolcsóbbat INGYEN!

Mi nem hiányozhat semmilyen buliról: válasszon a díszek közzül

Mindannyian szeretjük az ünnepségeket jó hangulatban, nagyszerű emberekkel és természetesen gyönyörű díszekkel. Egyik buli sem nélkülözheti a kiegészítőket, a léggömbök megunhatatlan díszek.

GettyImages-90339990-586b54d73df78ce2c33d2deb

 

Tudta, hogy a lufik is trendeknek vannak kitéve? Ha ünneplést tervez, feltétlenül olvasson tovább. Tanácsot adunk, hogy milyen léggömböket válasszon egy adott partitípushoz. És keződhet az ünnepség!

 

A gyermek partinak tele kell lennie léggömbökkel

Nem szabad kihagyni a gyermekek születésnapi partijának díszeit. Gyermekként az ünnepségeken mindannyian legjobban a léggömbökkel való szórakozást élveztük. Dobáltuk, mint a golyókat, megpróbáltuk kilyukasztani azokat, és amikor megtöltötték héliummal, mindenki ki akarta próbálni a fura hangot, a születésnapi üneppeltel az élen. A lufik ma is gyerekbulik elengedhetetlen részei.

Ünneplés szervezésekor először válasszon egy témát, majd válassza ki a megfelelő léggömböket. Ma már nem csak a színt kell kiválasztania. Versenyautó vagy "Miki egér" alakú léggömböket kínálunk. Ezután a születésnapi buli asztalának díszítését is hozzáigazíthatja a témához.

Mickey Mouse

Ünnepelje a baba érkezését rózsaszín vagy kék léggömbökkel

A baby shower vagy a baba érkezését ünneplő ünnepség már nem lehetséges lufik nélkül. Ha ilyen bulit szervez, és stílusos díszeket keres az ünneplésre, válasszon egy lufi -készletet, amelyet a gyermek születésének ünneplésére terveztek. Ezenkívül az alumínium fóliából készült kiváló minőségű lufik sokáig kitartanak, és sokáig emlékeztetik Önt az ünneplés kellemes érzéseire.

Snímka obrazovky 2021-07-27 o 13.48.03

Stílusos ünneplés minden felnőtt számára

Az ünneplésre szánt fényűző dekorációk léggömbök is lehetnek. Ma a kínálat valóban nagy, és a "Happy Birthday" feliratot ábrázoló lufik népszerű motívummá váltak a felnőtt születésnapi bulikon is. A nagy lufik, amelyek akár fél méter magasak is lehetnek, népszerű fotóelemek az ünnepségeken.

Nápis Happy Birthday

A születésnaposnak a szám alakú léggömbök is tetszeni fognak, amelyekből az ünnepelt kort lehet kiábrázolni. Az ilyen lufik nem csak kerek évforduló megünneplésére alkalmasak. Bármilyen születésnapra rendezhet egy nagy bulit. 

Snímka obrazovky 2021-07-27 o 13.56.22