Amint családi vállalkozásunkban elkezdtünk változásokat eszközölni a jobbítás érdekében

 

 

Ezzel a cikkel szeretnénk megosztani Önökkel izgalmas híreket családi vállalkozásunkból, amely már 8 éve hozza szépséget otthonaikba a falra ragasztható matricákkal. Remélem, hogy ez a bejegyzés ugyanolyan örömet szerez Önnek, mint amennyit nekünk okozott ezeknek a változásoknak az Önök számára való előkészítése.

 

Elkezdjük a saját matricák gyártását

Ezekben az években rájöttünk, hogy szenvedélyünk a minőség iránt és a vevők elégedettsége tovább hajt minket. Mindig igyekeztünk a legjobbat kínálni Önöknek, de fokozatosan rájöttünk, hogy még többet is tehetnénk. Ahogy azt talán észrevették, gyakran találkoztunk minőségi problémákkal és szállítási határidőkkel külső gyártóinknál. Nem akarjuk többé, hogy ezek az akadályok álljanak közöttünk és Önök között. Ezért döntöttünk egy nagy lépés mellett - kezdjük el a matricákat tervezni és nyomtatni közvetlenül nálunk.

 

Innováció a Latex nyomtatásnak köszönhetően

Büszkén jelentjük be, hogy mostantól a PIPPER EcoPrints™ matricáink a legmodernebb Latex nyomtatási technológiával készülnek. Ez a technológia nemcsak kiváló képminőséget biztosít, hanem teljesen ártalmatlan is. A színek élénkek, tartósak és környezetbarátok, ami azt jelenti, hogy még a legkisebb gyermekek számára is biztonságosak.

 

Minőségi anyagok az Ön otthonába

Csak a legkiválóbb anyagokat választjuk ki, hogy biztosítsuk matricáink ott maradnak, ahol kell, miközben nem ártanak a falaknak. Azt szeretnénk, ha termékeink nemcsak szépek, hanem tartósak és biztonságosak is lennének. A konkrét anyagokról, amelyekre nyomtatunk, többet fogok mesélni egy külön blogbejegyzésben. Ugyanígy várható egy blog a teljes nyomtatási folyamatról - a tervezéstől a szállításig.

 

Az Ön elégedettsége fontos számunkra

A legjobban arra vagyunk izgatottak, hogy lehetőségünk lesz a matricákat az Ön elképzelései szerint személyre szabni. Tudjuk, hogy mindenki egyedi stílussal rendelkezik, és szeretnénk, ha ez tükröződne az otthona falain is. Az Ön ötleteivel és a mi technológiánkkal együtt valami csodálatosat hozhatunk létre.

 

Előre nézünk örömmel és optimizmussal

Hiszünk abban, hogy ezek a változások sok pozitív tapasztalatot hoznak majd nemcsak nekünk, hanem főleg Önöknek, kedves vásárlóinknak. Izgatottan várjuk, hogy megoszthassuk ezt az új fejezetet cégünk életében, és alig várjuk, hogy elkészítsük az összes csodálatos matricát együtt.

 

pipper klub-11

❤️ PIPPER.