Nyári ☀️ PROMO 2+1 INGYENES minden falragaszra 🥳

A felület előkészítése a matrica felragasztása előtt

 

 

A legutóbbi cikkünkben arról volt szó, hogy mely felületekre ragasszuk fel matricáinkat. Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan készítse elő ezeket a felületeket a matrica felragasztása előtt, hogy minden úgy maradjon, ahogy kell.

 

1. A fal

Akár sima, akár durva szemcsés vakolatra ragasztja a matricát, kövesse az alábbi szabályokat:

  • A fal nem lehet nedves vagy zsíros: Ha a fal nedves, előfordulhat, hogy a matrica nem ragad megfelelően, és idővel leválhat.
  • A festék nem leválhat róla: Ellenőrizze, hogy nem levál-e a festék a felületről. Ha igen, először tisztítsa meg és javítsa meg a falat.
  • Várjon 2-4 hetet az újrafestés után: Falfestés után várjon 2-4 hetet, hogy a fal alaposan megszáradjon és a festék leülepedjen.
  • Porszívózza fel a falat: Ha a fal poros, porszívózza fel, vagy törölje le nedves ruhával, hogy megszabaduljon a portól.
  • Ellenőrizze a mosható festéket: A mosható festékkel ellátott falon a matrica valószínűleg nem ragad. Ezek a festékek olyan polimereket tartalmaznak, amelyek megakadályozzák a tapadást.

 

2. Egyéb sima felületek (fém, műanyag, csempe, üveg és bútorok)

  • Zsírtalanítsa a felületet: A matrica felragasztása előtt zsírtalanítsa a felületet alkohollal vagy ablaktisztítóval, és hagyja alaposan megszáradni. Mikroszálas kendővel távolítsa el a szöszöket vagy port a felületről.
  • Érzékeny felületek: Ha érzékeny felületre ragasztja a matricát, csak törölje le egy nedves ruhával.

 

Fontos tippek:

A felület alapos előkészítése a matrica felragasztása előtt elengedhetetlen a tökéletes eredményhez. Ne felejtse el menteni ezt a cikket, hogy szükség esetén könnyen megtalálhassa, és kövessen minket a közösségi médiában további tippekért.

 

Matricáinkkal várjuk kreatív projektjeiteket!