Nyári ☀️ PROMO 2+1 INGYENES minden falragaszra 🥳

Hogyan ragasszon fel egy kör alakú matricát a falra: lépésről lépésre

 

 

Vásárolt egy kör alakú falmatricát, és nem tudja, hogyan ragassza fel helyesen? Ebben a cikkben részletesen elmagyarázzuk az egész eljárást. Gyerünk!

 

  • Készítmény
    Először is győződjön meg arról, hogy egy másik személy segít a ragasztás során. Kérd hát egy barátod segítségét – két ember sokkal könnyebben tudja kezelni ezt a folyamatot.

 

 

1. lépés: A matrica előkészítése
Kezdje a matrica tetejének lehúzásával. Rögzítse ezt a részt a fal azon helyére, ahová el szeretné helyezni.

 

2. lépés: A tetejének ragasztása
Ragassza fel a matrica tetejét a falra, és a gumibetét segítségével nyomja ki az összes buborékot. Ha sima fala van, akkor egy simító segít elérni a tökéletes eredményt. Ügyeljünk arra, hogy az anyag ne gyűrődjön, mert a sima falon már ragasztás után is látszik.

 

3. lépés: Munkavégzés a durva szemcsés vakolaton
Ha durva szemcsés vakolatú fala van, ne használjon simítót. Károsíthatja a matricát. Ebben az esetben csak úgy ragassza fel a matricát, hogy a felületét kézzel finoman megnyomja vagy simogatja. A durva szemcsés vakolat lyukat üthet a matricán, ha kemény tárggyal megnyomja.

 

4. lépés: Segítség egy baráttól
Barátod lassan húzza a hátlapfóliát, miközben te simítóval vagy kézzel ragasztod a matricát a falra. Ismételje meg ezt a folyamatot a matrica végéig.

 

5. lépés: Fejezd be a ragasztást
Amikor a matrica végére értünk, húzzuk le a hordozófólia maradék részét, és óvatosan ragasszuk fel a matricát a falra egy simítóval. Nagy valószínűséggel ezen a ponton képződhetnek buborékok, de ha alaposan és egyenesen ragasztotta fel a matricát, akkor nem lehet gond.

 

Az eredmény
És ez az! Most egy szépen felragasztott körmatrica legyen a falon. Az alábbi videóban látható gyönyörű bulldogok, valamint a kör alakú matricák sok más motívuma csak a PIPPER.HU oldalon található.

 

Köszönjük, hogy matricáinkat választotta, és úgy gondoljuk, hogy ez az útmutató segített Önnek. Sok örömet kívánunk új dekorációjához!