AKCIÓ! Válasszon három (2+1) jelzésű falmatricát és automatikusan megkapja tőlünk a legolcsóbbat INGYEN!

Hogyan rendezzük be a gyerekszobát: Falmatricák

Minden szülő ugyanazzal a dilemmával szembesül a gyermekszoba berendezése során - hogyan lehet a szobát gyermekei számára ideális területté alakítani?

A legfontosabb a három zóna elvének betartása. Minden gyermekszobának rendelkeznie kell hálórésszel, egy szórakozásra szánt résszel, az utolsó pedig a kreativitás vagy az oktatás tere. A térnek játékos és stimuláló benyomást szükséges keltenie, ami serkenti a gyermekek fantáziáját.

Zvieratká s balónmi 2 - úvod

 

Hogy a szoba hangulatos legyen, használhat falmatricákat. A szobát igazán nagyszerű stílusba öltöztetik és egy unalmas és monoton szobát igazi gyermeksarokká alakítanak. 

Emlékezzen vissza a gyerekszobájára. Egyszínű bútorok, szőnyeg ... Az egyetlen színes dolgok a szobában a paplan és párnahuzatok voltak.

Ma már sokféleképpen lehet egy szobát a gyermek valóra vált álmára alakítani. A fali matricák egy egyszerű design elemet képeznek, amelyek feldobják a szoba kinézetét. De hogyan válasszuk ki a megfelelőket?

A legjobb, ha meghallgatja gyermeke véleményét, és alkalmazkodik ízléséhez. Nyugodtan hagyja a gyerekének, hogy saját maga válassza ki a gyerekszoba témáját. A gyermekszobának mindenekelőtt biztonságos helynek kell lennie, ahol a gyerekek jól érzik magukat és ahová szívesen visszatérnek.

 

 

Gyerekszoba lány számára 

 

A gyermek falmatricák nagy választékát kínálja a piac, így valóban kreatív lehet a döntés során. Amennyiben lánygyerek számára választ falmatricát, akkor először próbáljon meg kiválasztani egy témát. Az ilyen falmatricák ugyanis lehetnek szuperhősök, természetes motívumok, például egy fa néhány fényképpel, vagy olyan falmatricák, amelyek virágokat ábrázolnak. 

Princezny a jednorožce - úvod 2

 

Az ilyen díszek motívumának különösen a lánya érdeklődését kell, hogy elnyerje. A színes kialakítás ekkor már nyugodtan a maga dolga lehet. Az szobába való belépés után a lánya a csillagokkal teli égen vagy az állatokkal teli erdőben találhatja magát.

Ha a falai fehérre vannak festve, vidámabb és színesebb dekoratív falmatricákat használhat. Ha a falak sötétek, keressen inkább színes matricákat.

A falmatricák segíthetnek a zónák létrehozásában a helyiségben. Például, ha egy fotóval ellátott fát ragaszt az ágy mögötti falra, a lánya a kedvenc fotóival fog elaludni. 

 

 

Gyerekszoba fiúk számára 

 

A szuperhős alakú matrica gyakrabban nyeri el a fiúk tetszését. Ily módon akár egy tisztán fiús szobát is a gyerek személyes királyságára alakíthat. A fiúk falmatricái ugyanolyan kreatívok lehetnek, mint a lányoké.

 

A szoba befejezése után a hegyekben, fák, dinoszauruszok között vagy a tábortűznél találhatják magukat. Nagyon népszerűek az állatokat, fákat, autókat, hajókat vagy repülőket ábrázoló falmatricák.

Egy fiú szobája esetében is tartsa szem előtt a zónákat és a tér felosztását. A játszóteret díszítheti mesehősökkel. Válasszon csillag alakú falmatricát az ágy környékére, és mindezt egészítse ki megfelelő színekkel.

 

 

Közös szoba 

 

A gyermekszobában található fali matricák két gyermek számára kiváló segítséget nyújtanak a tér felosztásához. Bár számos előnye van a szoba megosztásának, minden gyermeknek szüksége van a saját terére.

Ebben segíthetnek a gyermek falmatricák, amelyek kiemelik a gyermek személyiségét. A teret feloszthatják lányosra és fiúsra. Például rózsaszín léggömböket helyezhet a lány asztalához és kék léggömböket a fiú ágya mögé. 

Az egész teret egyesítheti egy magasságmérő, ezt a szoba mindkét lakója egyformán fogja használni. A gyerek magasságmérő jelentheti a szokásos közös szórakozást. Minden gyermek szereti figyelni azt, mennyire gyorsan nő.

A falon lévő magasságmérő matrica a gyermekek számára azonban megfelelő dekoráció a lakás egy másik helyiségébe is, például a folyosó falára. 

6

Szóval hajrá!

 

Az ilyen matricák azonban olyan kisebb gyerekek figyelmét vonzzák, amelyek tele vannak ötletekkel és játékokos kedvvel. Matricákkal azonban élénkítheti az idősebb gyerekek szobáját is. Például a tizenéveseknek szóló falimatricák különböző feliratokat ábrázolhatnak.

Ezek designer falmatricák, amelyek segítenek az idősebb gyermekeket is azonosítani szobájuk térével. Végül is a legfontosabb az, hogy mindannyian jól és biztonságban érezzük magunkat a hálószobánkban.

Obrázok PNG